Patric Torle
info@tradgardsteknik.se
0431-222 90
0431-222 70
GreenPower AB - Scandinaviens största distributör av elverk.
Helsingborgsvägen 578
ÄNGELHOLM
262 96
SWEDEN
Webbutik » Cookie Policy

Greenpower AB använder cookies i syfte att följa upp och förbättra webbplatsens utformning och innehåll.
Jag förstår

Vad är en cookie?
En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande.

Alla som besöker en webbplats som använder cookies ska få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas, enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003 (SFS 2003:389).

Det finns två typer:

• En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.

• En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Permanenta och temporära kakor på Greenpower AB

Permanenta cookies används för att spara nyligen besökta artiklar, korghantering när inte inloggning, land för ip.

Tillfälliga cookies används för att spara användarnamn, språkinställningar för webbsidor. När du stänger webbläsaren raderas Tillfälliga cookien.

Webbplatsstatistik och uppföljning
För statistik och uppföljning av webbplatsens utformning och innehåll används webbanalystjänsten Google Analytics. Tjänsten tillhandahålls av Google, Inc. (Google) och använder permanenta cookies för att kunna analysera hur webbplatsen används.

Den informationen som samlas in med cookies vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Informationen behandlas av Google för att sammanställa rapporter på aktiviteter och användning av Greenpower AB webbplats.

Google kan också överföra denna information till tredje part om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman IP-adresser med annan data som Google har.

Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics kan du installera ett tillägg i din webbläsare. Tillägget finns för webbläsarna Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari och Opera.

Google Analytics "Opt-out" tillägg till webbläsare, på engelska

Sekretesspolicy på Google Analytics webbplats

Att undvika cookies
Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. I din webbläsare kan du möjlighet att begränsa hur cookies lagras på din dator. Du kan ställa in om du vill att cookies ska lagras automatiskt, om du vill ge ditt godkännande när en webbplats begär att få lagra en cookie eller om cookies inte ska sparas på din dator.