Patric Torle
info@tradgardsteknik.se
0431-222 90
0431-222 70
GreenPower AB - Scandinaviens största distributör av elverk.
Helsingborgsvägen 578
ÄNGELHOLM
262 96
SWEDEN
Webbutik » Steg för steg

Logga in

När du registrerar dig väljer du ett användarnamn och lösenord som är unikt för just ditt konto. Dessa uppgifter skickas hem till dig.

För att kunna komma åt medlemsfunktionerna på webbutiken behöver du dessa användaruppgifter. Valideringsprocessen kallas "Logga in".

Steg-för-steg guide — Hur loggar jag in?

1) Klicka på "Logga In" under "Webbutik"-menyn lokaliserad åt vänster under Greenpower AB:s huvudmeny.
Logga in

2) En dialog som frågar efter ditt användarnamn och lösenord in ska nu visas på skärmen. Skriv in ditt användarnamn och lösenord.

3) Klicka på för att logga in!

4) Du har nu loggat in!

Om inloggningen misslyckades:
*) Försök igen. Kanske fick du med en extra tecken i lösenordet? Det är viktigt att versaler förblir versaler och gemener förblir gemener i lösenordet.
*) Om det absolut inte fungerar, kan du be om att få lösenordet hemskickat till din e-post-låda. Klicka då på "Jag har glömt mitt lösenord".